sports Shop - De Grootste Online Fitnesswinkel

Gepubliceerd dec. 14, 21
6 min read

Sportwinkels In Nederland - plyobox passen

Lees snel verder! Halters aanschaffen bij GorillaSports, Met halters bedoelen we de losse gewichtsstangen. Deze zijn er zowel in korte als in lange variant. De langere variant noemen we ook wel de barbell en de kortere variant noemen we ook wel dumbbells. Maar daarnaast zijn er nog meer soorten gewichten om mee te trainen.

Hieronder vind je het volledige aanbod:Vaste dumbbells, Allereerst zijn er vaste dumbbells. Hiermee bedoelen we korte halters waarbij je het gewicht niet kunt verstellen. Het voordeel hiervan is dat je geen tijd kwijt bent met het bevestigen van de halterschijven. Het nadeel is dat je voor ieder gewicht één set dumbbells moet kopen indien je met meerdere gewichten wilt trainen.

halter Webwinkel In Sport- En Outdoor Artikelen kopen

Van 1 t/m 5 kilo. Wat betreft de wat zwaardere gewichten biedt GorillaSports zogenoemde Hex dumbbells aan. Deze kenmerken zich aan het zeshoekige ontwerp. Het opstapelen en opruimen wordt daardoor gemakkelijker en ook ligt zo’n gewicht stabieler op de grond - 12kg kettlebell. De gewichten hiervan lopen momenteel op tot 22,5 kg. Verstelbare dumbbells, Verder zijn er verstelbare dumbbells.

Het enige wat je namelijk moet doen zijn de halterschijven naar keus eraan hangen. fitness dumbbells. Het voordeel hiervan is dat je vaak voordeliger uit bent, omdat je niet voor ieder gewicht één paar dumbbells hoeft te kopen. Verder is het een voordeel dat het je enorm veel ruimte bespaard. De halterschijven kun je namelijk los opstapelen, waardoor je niet veel ruimte kwijt bent.

Uw Sport- En Schoenenwinkel op maat

Dankzij dit koffertje neem je het overal mee naartoe. Ook kun je de schijven en halters los van elkaar aanschaffen. Mocht je halterschijven willen combineren met GorillaSports halters, let er dan op dat de diameter van de schijven en halter beiden 28 mm zijn. Halterset, Wil jij het meteen goed aanpakken en thuis werken aan je kracht en spiermassa? Dan is een GorillaSports halterset van Domyos wellicht een goede keus.

Daarnaast ontvang je ook nog eens 80 kg aan halterschijven. In totaal bestaat de set uit 20 schijven met verschillende gewichten variërend van 1 tot 10 kilo. De halterschijven zijn van gietijzer, waardoor ze super duurzaam zijn en gemakkelijk tientallen jaren, of zelfs langer meekunnen. Halterschijven, Gewichtschijven voor aan de halters zijn er ook genoeg bij GorillaSports.

Online Sportwinkel - Hoge Korting - Internet-sport&casuals ruime keuze

Dit gewicht is razend populair onder alle thuissporters. Zelfs de sportscholen liggen er tegenwoordig vol mee. En dat is natuurlijk niet voor niets. De kettlebell is enorm functioneel en maakt erg veel verschillende oefeningen mogelijk. Er zijn Domyos kettlebells te verkrijgen met verschillende gewichten, variërend van 4 t/m 24 kilo.

fitness Dumbbells  - Sport Voor Iedereen op maatDé Professionele Sportspeciaalzaak passen

Overige, Voor de rest is er nog het overige trainingsmateriaal dat GorillaSports aanbiedt in de categorie gewichten (sports shop). Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan enkelgewichtjes, welke bijvoorbeeld van pas komen bij het hardlopen of bij buikspieroefeningen. Ook kun je gewichtsvesten kopen, welke vooral gebruikt worden bij het trainen met het eigen lichaamsgewicht.

fitness - Online Sportwinkel Met Topmerken vindt ze hier

Sport Webshop - 8kg Kettlebell bestel hierdumbbells - Online Sportwinkel Met Topmerken uitverkoop

Neem zelf maar eens een kijkje in de webshop voor het huidige aanbod. Zijn GorillaSports dumbbells het kopen waard? Wanneer je nieuwe dumbbells koopt wil je natuurlijk dat je een duurzame aankoop doet. Ik heb zelf jaren geleden gewichten gekocht bij de GorillaSports en kan daarom de kwaliteit goed beoordelen.

Ze doen gewoon wat ze moeten doen en zijn nog altijd in goede staat. Er is zelfs geen enkele vorm van roest te bekennen op de schijven en de halters. En dat terwijl ik ze wel in een vochtige ruimte had liggen. In het begin twijfelde ik nog een beetje, aangezien de dumbbells mij wel erg goedkoop leken - kettlebell kopen.

Sportscholen En Winkels op maat

Maar wat bleek, de kwaliteit is dus gewoon dik in orde en minstens net zo goed als de duurdere webshops. Een dikke aanrader dus. In het filmpje hieronder laat ik je zien welke gewichten voor thuis ik zoal gebruik en waar je op moet letten. Hier zitten ook de GorillaSports dumbbells tussen.

Van je bovenlichaam tot je onderlichaam. Mocht je meer trainingsmogelijkheden willen, dan raad ik je aan om ook een trainingsbankje erbij te kopen. Waarom? Omdat je jouw trainingsmogelijkheden op die manier enorm vergroot. Veel oefeningen voer je namelijk liggend of zittend uit. Om dit op een veilige manier te kunnen doen en je spieren tevens gericht aan te spreken, is zo’n bankje zeer gewenst. bodyweight training.

opdruksteunen - Sport Voor Iedereen uitverkoop

Er zijn namelijk goede Domyos fitnessbankjes te verkrijgen. Mocht je wat inspiratie nodig hebben wat betreft goede oefeningen voor thuis, bekijk dan hier de beste halter oefeningen voor beginners (dumbbell)..

(MX80) De nieuwe passen perfect in je eigen homegym. De halterstang en curlstang zijn van oerdegelijke sportschool kwaliteit en het verwisselen van zwaarte gebeurt in tienden van een seconde. Het ingenieuze wisselsysteem met borgpen zorgt ervoor dat de losse schijven er niet uit kunnen vallen tijdens een oefening. Bespaar de aanschaf van vele dure halterschijven en een extra opbergrek heb je ook niet meer nodig, je hebt alles binnen handbereik.

plyobox : De Grootste Online Sportwinkel koop je hier

25 KG- Vervangt 10 sets losse dumbbells, neemt minder ruimte in beslag en kost een fractie van losse dumbbells- Wisselen van gewicht in een fractie van een seconde, afstapelen is niet nodig, de gewichten die niet nodig zijn blijven in de houder staan.- Wordt geleverd inclusief standaard- Lengte halterstang en curlstang: 127 cm- Binnenmaat halterstang en curlstang: 96,5 cm- Diameter halterstang en curlstang: 3,2 cm Vergelijk dit product .

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en kunnen in onze systemen niet worden uitgezet. Ze worden alleen geplaatst als je handelingen op de website verricht , zoals het instellen van je privacyvoorkeuren, het inloggen of het invullen van formulieren. Je kunt je browser zo instellen dat deze cookies worden geblokkeerd of dat je een waarschuwing krijgt.

weerstandsband Online Sport En Fitness Winkel uitverkoopAls je in je vrije tijd graag thuis wat fitnesst, heb je natuurlijk wel de juiste hulpmiddelen en materialen nodig. Oké, in het begin kun je nog wel even met flesjes water in de weer, maar je traint toch het prettigste met echte fitnessgewichten. We hebben verschillende soorten fitnessgewichten voor je beschikbaar, dus je vindt vast de spullen die je helpen bij je spieropbouw.

Je totale bestelwaarde moet dan wel minimaal € 40,- zijn. Bestel je op een werkdag voor 22. 00 uur? Dan heb je je gewichten morgen al in huis! Welke gewichten heb je nodig bij het fitnessen? Afhankelijk van je oefeningen en de variatie die je wilt aanbrengen, zijn er verschillende soorten fitnessgewichten om te gebruiken.

bench Press Set - Beter In Sport koop je hier

En je kunt ze heel makkelijk selecteren. Hoe? Door eenvoudigweg aan de linkerkant van de pagina te filteren op de criteria die jij belangrijk vindt bij het vinden van de juiste fitnessgewichten. Voor je het weet, kun je dan thuis in de weer met je bestelde artikelen. Jouw nieuwe fitnessgewichten direct online bestellen, Natuurlijk kun je eerst een kijkje nemen in één van onze Blokker-winkels als je fitnessgewichten zoekt.

Meer van Cardio training

Navigation

Home

Latest Posts

Gezondheid Aan Huis

Published Aug 11, 22
6 min read

Padel Competitie

Published Jul 16, 22
7 min read

Trilplaat De Beste 2022 - Test & Vergelijking

Published May 25, 22
6 min read